Puteti comanda traduceri online, prin intermediul e-mail-ului, mentionand datele dumneavoastra de contact, data la care doriti sa fie gata traducerea, precum si modalitatea de plata. Va rugam sa specificati daca aveti nevoie de apostilare/legalizare/supralegalizare. Documentul pe care doriti sa il traduceti poate fi de asemenea inclus in acest e-mail, urmand ca ulterior acesta sa fie analizat cat mai rapid de echipa noastra, pentru a va putea comunica, in cel mai scurt timp cu putinta, un pret estimativ.

Traducerea simpla va poate fi trimisa prin e-mail, in timp ce traducerea autorizata poate ajunge la dvs prin curier sau poate fi ridicata de dvs personal.

Ne puteti contacta atat online, cat si telefonic sau puteti veni direct la sediul nostru.

Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de traduceri din/in limba engleza, dar si din alte limbi.

 

Limba engleza a devenit una dintre cele mai vorbite limbi de pe glob. Aceasta influenta pe care engleza o exercita asupra tuturor se datoreaza in principal mijloacelor de comunicare mass media, muzicii, filmelor, internetului.

Vocabularul de baza, expresiile idiomatice, jargonul, formeza un fond de aproximativ un milion de cuvinte. Ritmul halucinant in care stiinta si tehnica se devolta face ca fondul lexical al limbii  engleze sa creasca permanent.

Pe primele locuri in clasamentul celor mai vorbite limbi din lume se afla chineza si hindusa, limbi ce se vorbesc in China si in India. Daca e sa comparam influenta pe care limba engleza, aflata pe locul 3 in clasament, o are pe harta globului, am putea spune ca aceasta este comparabila cu influentele exercitate de limbile latina si greaca, in trecut.

Limba engleza are o structura gramaticala asemanatoare cu germana, daneza, olandeza, norvegiana si suedeza, fiind parte a grupului de limbi germanice. Dar in acelasi timp, engleza detine si foarte multe cuvinte care provin din Latina, si de aceea foarte multe cuvinte din spaniola, franceza, italiana si portugheza seamana foarte mult cu echivalentele lor din limba engleza.