Tariful pentru o pagina tradusa din engleza in romana este de 20 RON. Pretul poate fi negociat in functie de volumul comenzii, termenul de predare si dificultatea traducerii. Oferim reduceri pentru traducerile  de mari dimensiuni si pentru elevi, studenti, profesori si clientii fideli.

Plata se poate efectua bancar, prin curier la primirea documentului sau de catre dumneavoastra personal.

Contactati-ne si aflati toate informatiile aferente ofertelor noastre pentru o gama larga de traduceri. Garantam un raport calitate – pret foarte bun.

* pretul se considera pentru o pagina de 2000 de caractere, fara TVA.

Limba latina s-a vorbit in Anglia aproximativ patru secole, in perioada in care Imperiul Roman stapanea Britania.

In secolul al V-lea, triburile germanice au invadat Britania si i-au fortat pe locuitorii ramasi in urma dupa retragerea romana sa accepte noua stapanire. Desi in izvoarele istorice germanicii apar la inceput cu numele de saxoni, odata cu trecerea timpului acestia iau numele de angli, iar limba vorbita de ei -Englisc.

Evolutia limbii engleze a fost influentata de-a lungul timpului si de cucerirea Angliei de catre normanzi, un popor vorbitor de anglo-normanda, o limba asemanatoare francezei vechi. Aceasta influenta a rezultat in engleza de mijloc din zilele noastre.

State in care engleza are statut de limba oficiala:

  1. Statele Unite ale Americii
  2. Regatul Unit al Marii Britanii
  3. Canada
  4. Australia
  5. Irlanda
  6. Africa de Sud
  7. Noua Zeelanda