Realizam pentru dumneavoastra orice traducere din limba romana in limba engleza.

      Traducatorii nostri sunt autorizati de Ministerul Justitiei astfel incat sa poata realiza prompt la cererea dumneavoastra orice traducere din limba romana in limba engleza. Pe langa traduceri autorizate, va punem la dispozitie si traduceri legalizate, supralegalizate sau apostilate.

      Firma noastra va poate oferi o traducere din limba romana in limba engleza pertinenta, atat din domeniul juridic, cat si din cel tehnic, medical sau oricare altul.

      Pentru mai multe detalii, contactati-ne si va vom face o estimare de pret in cel mai scurt timp.

      Suntem perfect constienti de valoarea pe care o are cunoasterea a cel putin unei limbi straine  in epoca globalizarii. De aceea va asiguram cele mai bune servicii in domeniu pentru a va facilita comunicarea, oferindu-va o traducere din limba romana in limba engleza la nivel profesionist.

      Limba engleza, care este pe punctul de a deveni lingua franca la nivel international este mereu prezenta. Este necesara in toate tipurile de comunicari dar, asa cum o arata ultimii ani, nu si suficienta. Marea ei popularitate se datoreaza raspandirii colonistilor englezi pe cele mai diverse si indepartate teritorii, ceea ce face ca limba sa aiba numeroase varietati. Pe langa binecunoscuta engleza americana exista engleza canadiana, australiana, neo-zeelendeza, sud-africana, indiana, si cea vorbita in Caraibe. Este limba oficiala in tari precum Barbados, Bahamas, Kenya, Pakistan, Papua Noua Guinee, Zimbabwe.

      Dar engleza a evoluat din limba celtilor la care s-a adaugat limba triburilor Germanice venite din ceea ce astazi sunt Danemarca si nordul Germaniei. Unul dintre triburi, Angles venea dintr-un tinut numit Englaland si vorbea o limba numita Englisc, termen care au dus la numele de “Engleza”. Englezei vechi i s-a adaugat influenta limbii norse, limba vechilor vikingi si apoi masiva influenta a limbii normande, odata cu invazia si cucerirea de catre normanzi prin William Cuceritorul.

      In timpul acestor dominatii, schimbarile majore produse s-au inregistrat la nivelul vocabularului si mult mai putin la cel al gramaticii. Aceasta si raspandirea englezei pe teritorii diverse si indepartate prin extinderea Imperiului Colonial Englez a dus la un mare numar de imprumuturi din alte limbi. Astfel, engleza se bucura de un vocabular deosebit de bogat si de nuantat.